بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

سالروز شهادت حضرت آقاعلی عباس(ع)

   

 

با استناد به معتبرترین «زندگینامه حضرت آقاعلی عباس »که توسط «حضرت آیت الله امامت کاشانی» چاپ وانتشار یافته 14 جمادی الاول(آدینه 18  فروردین1391) سالروز شهادت حضرت آقا علی عباس است. 

حضرت امام رضا(ع) برادر تنی حضرت آقاعلی عباس وشاهزاده محمد در روز آخر ماه صفر سال 203 قمری به زهر مأمون جفا پیشه در طوس به شهادت رسید. خبر شهادت آن امام همام 17 روز بعد یعنی در روز چهارشنبه 17 ربیع الاول 203 قمری به حضرت آقاعلی عباس ویارانش در بادرود رسید .این بزرگواران که از راه اهواز به ایران وارد شده وپس از طی مسیر از نهاوند وساوه به قم وسپس کاشان آمده بودند مدت 17 شبانه روز هم میهمان عبدالجبار طبرسی حکمران کاشان بودند وسپس از طریق ابوزید آباد فعلی راه یزدلان را طی وبه بادرود رسیدند وخبر شهادت امام رضا را در 17 ربیع الاول در این خطه دریافت کردند . 

  

  

 مردم وحکمفرمای بادرود که از عاشقان به اهل بیت بودند مدت 40 شبانه روز بطرز شایسته ای از آنان پذیرائی میکنند . بعد از برگزاری مراسم باشکوه اربعین امام رضا در بادرود در سال 203 قمری (1228 سال قبل) آنان قصد انتقام خون به ناحق ریخته برادر خویش امام رضا از راه کویر عازم طوس می شوند وسپس در روز 14 جمادی الاول 203 هجری قمری ، یعنی 74 روز پس از شهادت امام رضا ، حضرت آقاعلی عباس وشاهزاده محمد وجمعی از یارانشان که برخی از اهالی بادرود واطراف بوده اند با لشگریان مأمون که از طوس به این خطه آمده بودند درگیر وتمامی یاران آن امامزادگان که «حسن نراقی مورخ معاصر» در کتاب «آثار تاریخی کاشان ونطنز» تعداد آنان را 12 نفر ذکر کرده به شهادت می رسند وپس از درگیری شدید ابتداء شاهزاده محمد که برادر کوچکتر بوده وسپس آقاعلی عباس بطور مظلومانه ای به شهادت می رسند.

امیدواریم زائران ومجاوران این آستان مقدس با تجدید بیعت با این سادات مکرم هاشمی این روز بزرگ را تکریم دارند وبرای زنده نگه داشتن رشادت فرزندان امام موسی ابن جعفر همه همت والا روا دارند.

نظرات 2 + ارسال نظر
[ بدون نام ] یکشنبه 20 فروردین‌ماه سال 1391 ساعت 04:29 ب.ظ

ظاهرا این تاریخچه شهادت آقاعلی عباس دائما در حال تغییر است تعجب انگیز است که حکمران دست نشانده مامون در بادرود نافرمانی کرده باشد و سپاه مامون اونو بی خیال شده باشد. می دونم درج نمی کنی برا افزایش دانش خودت نوشتم.

بادرود: تا جائی که تحقیقات این حقیر ومطالعه کتب در این خصوص وبازخوانی پرونده ورود سادات هاشمی به ایران تحقیق وتفحص نموده ام زندگی نامه همین است که ما نوشته ایم وبس ،اگر جنابعالی منابع ومأخذ معتبر دیگری که به گونه ای دیگر نوشته باشد را معرفی کنید سپاسگزار می شویم . بادرود هیچ گاه حکمران دولتی نداشته ومنظور از حاکم ،کدخدا وبزرگ آبادی منتسب از سوی مردم بوده که حرفهایش برای اهالی قابل احترام بوده است .
بدرود .بهروز باشید

فاطی سه‌شنبه 22 فروردین‌ماه سال 1391 ساعت 06:11 ب.ظ

[:S018:]]

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد