بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

ابیانه میزبان اولین جشنواره بازیهای بومی

  

اولین جشنواره بازیهای بومی ومحلی ایران در روستای تاریخی ابیانه درروز آدینه 29 اردیبهشت برگزار گردید 

 

 

 

 

 

برای تماشای بقیه عکسها اینجا را کلیک کنید

مقابله با زنبور گزیدگی

یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی عنوان کرد: واکسن زنبورگزیدگی بعد از تزریق تا 98 درصد در برابر واکنش‌های آلرژیک به نیش زنبور، مصونیت ایجاد می‌کند.

دکتر حسنعلی محققی بادرودی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، درباره تظاهرات گرفتگی‌های آلرژیک توضیح داد: وقتی زنبور، شخصی را می‌گزد، سموم از طریق نیش وارد بدن می‌شود و فرد را دچار عوارض ناشی از زنبور گزیدگی می‌کند که دارای دو نوع علایم موضعی و سیستمیک است.

وی ادامه داد: تورم، قرمزی، خارش و سوزش در محل گزیدگی از جمله علایم موضعی هستند. ایجاد کهیر در سرتاسر بدن در مدت چند دقیقه، ناراحتی‌های تنفسی و تنگی نفس، ناراحتی‌های گوارشی مانند دل ‌درد و تهوع، بیهوش ‌شدن بیمار و تشنج که بسیار خطرناک است و ممکن است به مرگ منتهی شود از جمله عوارض سیستمیک قابل اشاره در زنبور گزیدگی هستند.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی اضافه کرد: زنبورعسل، زنبور سرخ یا واسپ و زنبور درد از جمله زنبورهایی هستند که نیش آنها موجب بروز گرفتگی‌های آلرژیک می‌شود.

دکتر محققی تزریق واکسن زنبور گزیدگی را روشی برای مصون‌سازی در برابر زنبورگزیدگی معرفی کرد و گفت: این واکسن تا 98 درصد برای فردی که از آن استفاده کرده است تا پایان عمر مصونیت ایجاد می‌کند و بهترین نوع واکسیناسیون از نظر نتیجه است. توصیه ما به تمام کسانی که دچار تظاهرات سیستمیک شده‌اند، واکسیناسیون است. برای افرادی که دچار این عوارض می‌شوند گاهی تا 5 سال یا بیشتر درمان را ادامه می‌دهیم.

وی اضافه کرد: اما برای کسانی که دچار عوارض موضعی مانند خارش، سوزش یا کهیر می‌شوند، قرص آنتی‌هیستامین و کورتون خوراکی باید استفاده شود. برای کاهش درد نیز استفاده از داروهای ضددرد موضعی است که اگر پس از استفاده از این داروها، علایم سیستمیک بالینی مشاهده شد مراجعه به طبیب ضروری می‌شود. برای برخی افراد که سابقه‌ی حساسیت به نیش زنبور داشته‌اند بهتر است همیشه قلم «اپینفرین» یا «آدرنالین» و «آنتی هیستامین» به همراه داشته باشند

پزشکان بیمارستان پارس تهران دربادرود

   

 

بنا به دعوت پزشک خیر بادرودی آقای دکتر حسنعلی محققی ،جمعی از پزشکان متخصص و فوق تخصص بیمارستان پارس تهران در روز پنجشنبه  از امکانات و تجهیزات و واحدهای کلینیکی و پاراکلینیکی بیمارستان فاطمیه بادرود دیدن کردند و با مشکلات آن آشنا شدند.این بازدید به همت  دکتر حسنعلی محققی  از خیرین   بخش سلامت بادرود  و با هماهنگی مسئولین بیمارستان صورت گرفت .

بادرود انار ندارد

گلهای صورتی رنگ انار امسال به انارستانهای بادرود نیامدند  

 

بادرود،سرزمین مهر ومیترا :بیش از 2000 هکتار از باغات شهر بادرود را انارستان در برگرفته . ماحصل دسترنج کشاورزان بادرودی برداشت 40 هزار تن انار تا قبل از یخ زدگی سال 1376 بوده است . بعد از یخ زدگی بی سابقه در دی ماه 1376 تمام باغات انار بادرود از بین رفت . اما همت کشاورزان نه تنها از رونق باغ انار نکاست بلکه به بسط وتوسعه باغات جدید همت گمارد واین تلاش باعث شد تا در سال گذشته میزان برداشت پس از یک پریود 3 ساله به میزان 15 هکتار برسد .گرچه سال گذشته قیمت انار چندان مورد دلخواه مردم کشاورز پیشه این دیار نبوداما باتأسف در پی یخ زدگی دوروزه اواخر اسفند سال گذشته بازهم یأس ونامیدی گریبانگیر کشاورزان بادرودی شد وامسال باغات انار از رونق گل انار بی بهره است . یخ زدن سرشاخه های درخت انار باعث شد تا امسال هم بادرود ما که یکی از پنج نقطه مهم انار خیز کشور است از بازدهی خوبی در زمینه صادرات انار برخوردار نباشد ومتأ سفانه امسال هم کشاورزان چشم امیدی به برداشت محصول پربار انار بادرود ندارند.

کاش مسئولین محترم جهاد کشاورزی برای رفع مشکل بی اناری بادرود اقدامات لازم را بعمل آورند تا هرسال شاهد نابودی بهترین باغستانهای انار ایران در این خطه نباشیم.

 

باغ انار بادرود ،اردیبهشت 1390 

 

 

همان باغ انار در اردیبهشت 1391

قطار شهرداری روی ریل سازندگی

 

1- مراسم کلنگ زنی سالن  چند منظوره مدیریت بحران شهرداری بادرود

سالن  چند منظوره مدیریت بحران و ورزشی شهرداری بادرود با حضور مهندس منصور شیشه فروش مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان ؛ قاسمی امام جمعه ؛ سلیمانی فرماندار ؛ عسگریان بخشدار و نقدی شهردار بادرود و اعضای شورای اسلامی شهر و  جمعی دیگر از مقامات محلی  طی مراسمی کلنگ احداث  آن بر زمین زده شد .

به گفته رضا نقدی شهردار بادرود این سالن چند منظوره در زمینی به مساحت ۲۸۵۰ متر و زیر بنای ۱۴۱۰ متر در دوطبقه و با اعتبار پیش بینی شده  یک میلیارد و دویست میلیون تومان توسط پیمانکار بومی ساخته خواهد شد . وی افزود اعتبار اولیه تخصیصی  این پروژه  یک میلیارد ریال است که با تلاش و پیگیری از  دفتر نظارت و برنامه ریزی راهبردی ریاست محترم  جمهوری  و حمایت استانداری محترم اصفهان تخصیص یافته است . شهردار بادرود گفت محل اجرای این پروژه واقع در بلوار شهید مطهری  خیابان شورا جنب آتش نشانی و خدمات شهری شهرداری بادرود خواهد بود . 

 

2- بازدید از مسیر سیل شهر بادرود در بلوار حرم

مهندس شیشه فروش مدیر کل محترم مدیریت بحران استانداری اصفهان-به اتفاق فرماندار، نطنز امام جمعه بادرود، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهروبخشدار از مسیر سیل اخیر بادرود در بلوار حرم بازدید نمودند در این بازدید آسیب دیدگان و شهردار بادرود در حین بازدید ،عملیات مهار سیل و میزان خسارت را تشریح نمودند در پایان این  بازدید مقرر گردید فرمانداری شهرستان و استانداری پیگیری لازم از طریق  دستگاههای اجرایی برای جبران خسارت معمول دارند .

3- اجرای عملیات نصب تندیس معلم در میدان معلم شهر بادرود

شهردار بادرود با اعلام خبر افزود: اجرای فونداسیون تندیس بزرگ معلم در میدان معلم آغاز گردید.

آقای نقدی شهردار بادرود افزود معلمان نقش بزرگی در ادای رسالت انبیاءو اوصیاء دارند وتربیت فرزندان و  بزرگی و تحول در جامعه، مدیون خدمات آنهاست و این اقدام شهرداری در پاسداشت مقام معلم انجام می پذیرد . ساخت تندیس بزرگ معلم با اعتباری بالغ بر 60 میلیون ریال با ارتفاع 4 متر و عرض 2 متر انجام شده است .

4- اتمام روکش آسفالت خیابان امام(ره) شهر بادرود

 آخرین مرحله روکش آسفالت خیابان امام خمینی حد فاصل مسجد توکل تا ابتدای میدان معلم با اعتباری بالغ بر 200/1 میلیارد ریال در حال اجرا می باشد. شهردار بادرود افزود  اصلاح و روکش آسفالت خیابان امام بطول 2 کیلومتر ازسال 1388 آغاز و به مرحله اتمام رسیده است .

5- شروع زیرسازی و سنگ فرش پیاده رو پارک تخت پادشاه شهر بادرود

پیاده رو اطراف پارک تخت پادشاه بادرود نکوسازی می شود شهردار بادرود افزود به لحاظ اهمیت فضای سبز در مناطق کویری و بنا به پایداری اعتبار در بودجه سال 91 شهرداری بادرود کل پیاده روهای اطراف پارک تخت پادشا سنگ فرش و زیباسازی می شود اعتبار پیش بینی شده حدوداً 300 میلیون ریال می باشد .

6- طرح جدول گذاری و هدایت آبهای سطحی در خیابان شورا بادرود

طرح هندسی میدان معلم و خیابان شورا برای جدول گذاری و هدایت آبهای سطحی شروع و تا قبل از پایان فصل اول سال به اتمام می رسد شهردار بادرود افزود خیابان شورا در سال 1388 احداث و در پروژه اخیر جدولگذاری و طرح هدایت آبهای سطحی آن انجام شده است . 

  

7- تجهیز پارک شهر بادرود به سرسره کودکان  

شهردار بادرود گفت برای رفاه حال شهروندان دو دستگاه سرسره و تاب جدید با جنس فایبر گلاس در ضلع جنوبی پارک شهر نصب گردیده است اعتبار تهیه و نصب آن بالغ بر 150 میلیون ریال می باشد .

8- پروژه مطالعاتی هدایت  آبهای سطحی شهر بادرود

شهردار بادرود اعلام کرد برای اولین بار بدلیل فقدان شیب افقی سطح زمین  شهر بادرود طرح مطالعاتی هدایت آبهای سطحی شهر بادرود به مهندسین  دانشگاه آزاد اسلامی اردستان واگذار شد طبق این طرح مطالعاتی،  کلیه نقاط شهر برای هدایت آبهای سطحی مطالعه و محورهای لازم جهت هدایت آبهای سطحی تا 50 سال آینده تعیین می گردد .

9- تحقق 105 درصدی  بودجه شهرداری بادرود  در سال 1390

شهردار بادرود اعلام کرد : از ابتدای شکل گیری بودجه در شهرداریها برای اولین بار بودجه شهرداری بادرود در سال 1390 با 105 درصد تحقق یافت اعتماد مردم به شهرداری، جذب بموقع و مناسب اعتبارات عمرانی –تلاش و پشتکار پرسنل شهرداری و حمایتهای شورای محترم شهر بادرود عمده عامل این نتیجه مطلوب بوده است که امیدواریم روند رضایت مطلوب شهروندان سرعت بیشتری یابد .

مشاهیر ادب بادرود(معزی بادی)

  

یکی از مشاهیر شعر و ادب خطه  بادرود ، مرحوم معزی بادی است . حاج میرزا سید علی معزی بادی ، معروف به حاج معزی و متخلص به معزی بادی به سال 1272هـ.ش در بادرود چشم به جهان گشود .

 

       تـا بـاد صبـا پرده ز روی  تـو بـر  انداخت

                                           ماه و فلک از جلوه ی حسنت سپر انداخت

 

معزی از پانزده سالگی آغاز به شعر سرای نمود و حاصل پنجاه و هشت سال سروده اش خلاصه می شود در غزلیات شیوا و نغز ، قصیده بهاریه مخمس و مناظره ها و داستانهای منظوم و شیرین این ستاره فروزان آسمان شعر و ادب یکی از فرزندان زنده یاد حاجی سید رضا طباطبایی بادی الاصل بود تحصیلات این شاعر گرانقدر نزد استاد حاجی جناب پایان یافت و پس از آنکه مشخص گردید قریحه شعر سرایی  در نهاد وی نهفته است به شاگردی مرحوم پدرش که وی نیز یکی از شاعران پر آوازه این خطه بود پرداخت و بالطبع مرحوم پدرش در راه باروری این نهال پر بار زحمات زیادی متحمل شد .

 

       بـلبـلی بــود مـعزی بـه گـلـستـان ادب

                                           بـنـد انـدر قـفـس از محنـت ایـام افتاد

 

معزی علاوه بر غزلیات زیبا به آب و خاک ملی خود نیز توجهی خاص داشت

 

       از آب و خاک و آتش ما بهره ای نبرده ایم

                                           بـگـذار خـرمن مــا در بـاد رفتـه باشـد

 

مناظره زیبای او و ادیب بیضایی آرانی که ورد زبان هر مرد سالخورده بادرودی است نشان از قدرت بالای شعری اوست . او مردی خوش محضر ، مهربان و درویش مسلک بود .

       چون معزی ارمغانی جز وفـا همره نداشت

                                             در دل اهـل وفا تـخم وفا پـاشید و رفـت

 

او در میان اهل ادب و عرفان دوستان بسیار داشت . از آن میان بویژه با مشفق کاشانی ، منشی کاشانی و تیمسار شیبانی روابط نزدیکی بهم رسانیده بود و آغازگر هر مشاعره ای ، شعرهای مرحوم معزی بادی بود .

ستاره درخشان شعر و ادب بادرود در 5 آذر 1345 هـ . ش در شهر کاشان در سن 73 سالگی به واسطه بیماری آسم جهان را بدود گفت .

 

       تنـها مرض آسـم نــه از پـای فـکنـدم

                                               دیـریست که هـر تیـر بـلا را سپرم من

پیکر این شاعر فرزانه در آرامگاه خانوادگی اش در مزار بادرود برای همیشه به خاک سپرده شد . به امید روزی که دیوان هزار بیتی این شاعر گرانقدر به زیور طبع آراسته گردد .  

  

 خانه تاریخی حاج معزی که به همت نوه بزرگوارش آقای فریدون معزی بازسازی گردیده است

باهم آخرین شعر او را که در تخت بیمارستان سروده است مرور می کنیم :

 

       مـرو مـرو ز بـرم ، بـا تـو گفتـگو دارم

                                              بیـا بیـا ز غمـت ، گریــه در گلـو دارد

       بیـا که آخـر عمر است و روز بـاز پسین

                                                دمـی نشستـن بــا دوسـت آرزو دارم

      شکـایت تـو بـه بـاد صبـا نشـاید گفت

                                                ز درگــه تــو تـمنـای رو بــه رو دارم

      به خنـده گفت معـزی چـه میکنی ، گفتم

                                               خوشـم که طبـع روانی و بـزله گـو دارم

تخیل آدم کوتوله ها در بادرود

 

چندی پیش بلوتوثی داخل گوشیهای برخی شهروندان رد وبدل شدمبنی بر کشف آدم کوتوله ها در منطقه وبرخی با وقاهت تمام آن را انتساب دادند به کشف کوتوله ها در جنگلهای اطراف بادرود، اگر در اینترنت جستجو کنیم می بینیم وقوع این پدیده از سال گذشته رخ داد وبرخی کانون آن را شهرستان اسلام آباد غرب در استان ایلام برشمردند وبعدها دامنه شایعات تا تهران ، خرم آباد، شیراز وچند شهر دیگر را در برگرفت .اخیرأ هم عده ای خوش باور ساده لوح اظهار داشته اند همزمان با بارش باران ووقوع سیل در منطقه ، چندآدم کوتوله همراه سیل به کویر بادرود آمده اند. 

هرچند کارشناسان این شایعات را غیر واقعی و تصاویر را دستکاری شده با استفاده از فن فتو شاپ می دانند اما با این حال ؛ انتشار فیلم و تصاویر این آدم کوتوله ها موجی از اخبار و روایتهای گوناگون را درمنطقه به دنبال داشته و همچنان در بیشتر محافل اجتماعی در مورد آنها بحث و گفت و گو در جریان است.
تا بدانجا که عده ای از مخاطبان این وبلاگ بارها از وجود این آدمکهای 40 سانتی سئوالاتی را مطرح کردند که با اطمینان خاطر وتحقیقات انجام شده اعلام میداریم بروز چنین پدیده ای شایعه ای بیش نیست  ووجود هرگونه کوتوله در منطقه که چه بساء ، در جهان کذب محضی بیش نیست

تاریخچه گرمابه های قدیمی بادرود

 

وجود 5 گرمابه در شهر بادروددر قدیم نشان از گستردگی شهر واهتمام شهروندان به امر نظافت وبهداشت را دارا بوده است

مهر بادرود:حمومی که در زبان محلی به ان گرمواون می گفتند در ارتباط با دلاکی بود. در بادرود قدیم دو حمام به نامهای کهنه ونوغه وجود داشت که با نوعی هیزم به نام «کاوندول» می سوخت. 

این دو حمام عمومی بودند وچند گرمابه قدیمی دیگر هم وجود داشت که می توان به گرمابه محقق الدوله،گرمابه جاج عمو جان، گرمابه آدینه اشاره کرد که گرمابه محقق الدوله در طرح تعریض خیابان تخریب شد وحمام حاج عامو جان در زیر مسجدش در محله باغ هنوز سالم برجا مانده است وحمام مسجد آدینه هم قرنهاست که زیر خاک خفته وکسی برای اکتشافش همتی بخرج نداده است

 

حمومی از چاه با چرخ آب می کشید واز طریق یک مجاری وارد خزینه می کرد.زیر خزینه «تون» وجود داشت که آتشدان یا گلخن حمام بود وهمیشه روشن بود.خزینه حوض مانندی بودکه مردم از آن آب برمی داشتند ودر صحن حمام خودرا می شستند ودر پایان برای آب کشیدن بدن خودداخل خزینه می رفتند وسپس وارد رختکن می شدند.هزینه های حمام، هیزم سوخت ومزد حمومی و...بود که از طریق حق حمام کردن مردم ، که عموما یک عدد نان یا تخم مرغ بود تامین می شد.اداره حمام کهنه بر عهده مرحومین احمد علی اکبر وفرزندانش(استادعلی وشیرخان)بود.حمام نوغه را برادران مرحوم حاج ماشااله،حبیب اله وحاج نوراله نصراله اداره می کردند.حمام نوغه پس از تخریب توسط میراث فرهنگی وبا همکاری شهرداری بادرود، بازسازی وبه موزه مردم شناسی تبدیل گردید.در محل حمام کهنه نیز حمامی زیبا ومدرن(دوشی)توسط حسین علی آقاجان بنا شد وحمام «گلستان» نام گرفت.دو حمام قدیمی حاج معزی وحاج محقق نیز وجود داشتند که تقریبا خصوصی بودند واربابان وگاهی عموم مردم از آن استفاده می کردند.یک حمام نسبتا قدیمی خزینه ای به نام حمام «حاج ده بال» بود که بعد از حمام گلستان دوشی شدکه بعدها تخریب وبه فضای میدان امام حسین(ع) اضافه گردید(ابتدای کوی سعیدی).
 

 

بعد از حمام گلستان توسط مرحوم حاج ولی اله مخلصیان «حمام گلچهره» در ابتدای خیابان حضرت ابوالفضل(ع) بنا گردیدکه توسط حاج سید ابوالقاسم مصطفوی اداره می شد که درطرح احداث خیابان ، حمام فوق تخریب وحمام جدیدی در محل فعلی(ابتدای خیابان ابوالفضل)احداث گردید که فعلاتنها حمام ساخته قدیمی شهر می باشد که می طلبد مسیولین شهر(شهردار،شورا وبهداری)نسبت به فعال نگه داشتن آن همت کنند.مرحوم حاج ولی اله مخلصیان ، حمام دیگری به نام« شهرزاد» در جوار قلعه قدیمی بادرود احداث کرد که حاج رحمت اله مخلصیان آن را اداره می کرد که بعد از حدود 30 سال فعالیت تخریب گردید.
آن یکی پرسید اشتر را که هی ،ازکجا می آیی ای فرخنده پی؟گفت از حمام گرم کوی تو ،گفت خود پیداست از زانوی تو

از: ذبیح الله فروزش

حمام می‌خواهید؟ حمام آقانقی

استخر شنا یا مرغداری؟؟؟

 

استخر شنای بادرود که پس از پروسه 7 ساله حدود یکسال ونیم پیش افتتاح شد بعنوان تنهااستخر و مرکز ورزشی ، تفریحی جوانان  شهر کویری بادرود تلقی می شود .جدای از پروژه ناتمام راه اندازی جکوزی استخر که به بهانه نبود اعتبار مورد استفاده قرار نگرفته ، اخیرأ فضای رختکن استخر رابوی بسیار نامناسب ومشمئز کننده ای فرا گرفته که هر انسان تازه واردی را به استخر می آزارد. بوی گندی که با تأسف طاقت رااز هر انسان منصفی می رباید.کمدهای رنگ ورو رفته واختصاص سانس های اختصاصی و نبود اماکن بهداشتی برای دفع فاضلاب استخر وخراب بودن هواکش ها ونیز کثیفی بسیار زیاد آب در سانسهای آخر استخر از مشکلات این مرکز ورزشی است . کاش حالا که این استخر مورد بی مهری مسئولان اداره کار قرار گرفته مسئولین بهداشت برای جلوگیری از عارضه های پوستی وبیماریهای مرتبط اقدامی خداپسندانه انجام دهند

مشاهیر ادب بادرود(ملا مخلص بادی)

      

                

مخلصــا غـصه بیهـوده ایــام مخــور 


                                            می رسد بر سر تو هرچه مقدر باشد

 
غلامرضا بادی مشهور به ملا مخلص فرزند علی کلبی در سال 1262 ه ق در خانواده کوچکی در شهر بادرود متولد شد و غلامرضا از فرزندان ارشد خانواده بود.

ملا مخلص در اوان جوانی دوستدار و عاشق خاندان عصمت وطهارت بود و تزکیه نفس می نمود و شغل شریف کشاورزی داشت و روزگاری توام با کار توانفرسای کشاورزی را در پیش گرفت که نخستین گام در اظهار بندگی و عشق الهی، همان کار و تحمل مشکلات است.


از فرزندان ملامخلص، ملامحمد حسن است که از دانش کافی برخوردار بود و یکی از عارفان و عاشقان اهل بیت (ع) زمان خود بود .ملا مخلص به کار سخت و مشقت بار کشاورزی ادامه می دهد و چند بار به دستور حکام زورگوی محلی به بیگاری کشانده می شود که در آن زمان ملامخلص قطعه ای در رابطه با آن حاکم و زور گویی های او می سراید و وقتی به گوش آن حاکم می رسد مورد عفو قرار می گیرد و دیگر او رادر آن منطقه جهت کار و تلاش رایگان نمی برد.


                     ای خــدا تا کی نهند بر قامتم دیوار به پشت 


                                           مــن نـــدارم طــاقت ایـن چوب و مشت 


                     یا تو خانان ریشه کن کن  یا فقیران را  بکش 


                                               یا ظهور صاحب الامر را به ما  نزدیک  کن

 
نقل شده است که ملا مخلص، شبی از شبها جهت آبیاری به صحرا میرود (و قول متفق وجود دارد ) در آن شب زمستانی که باد سردی نیز می وزیده و هوا بسیار سرد و یخبندان بوده است ملا مخلص پس از مدتی آبیاری به علت ضعف بدنی و سرمای شدید در آب می افتد پس از دقایقی با زحمت فراوان خود را از آب خارج می کند و با تن و لباس یخ زده راه بادرود را در پیش می گیرد و خود را به حسینیه پای نخل که در نزدیکی منزل ایشان بوده می رساند در پای نخل با همان لباس یخ زده از حال می رود و بر اثر سرمای شدید بیهوش می شود در حالت خواب و بیداری با خداوند راز و نیاز می کند و خواهان رزق وروزی راحت تری از خدا می باشد در همان حال مردی خوش صورت و نیکو سیرت را در خواب می بیند که جامی را به سوی او می برد و می گوید که این جام را از دست من بگیر و بنوش . چونکه در جبین تو عشق هویداست.

 
                     ز بسم الله نبود هیچ نامی در جهان بهتر

 

                                             که باشد نام خاص قادر دادار یزدانی

 
مخلص پس از این ملاقات دگرگون شده و از حالت وحی گونه و آتشین آن دلبر زیبا و گرمی شور انگیز او ، راه وصول به سر چشمه کمال حقیقی و معرفت واقعی را باز یافت و حالتی دیگر در وی بوجود آمد و به سرودن اشعار در مدح علی و ائمه اطهار (ع) شروع نمود و زندگانی شاعری او از همین زمان آغاز شد و حدود سال 1300 ه ق .خود را وقف ارشاد مردم می کند.

ومردم وعاشقان اهل بیت (ع)در مجالس وعظ او حضور می یافتند و حتی بزرگان و حکام محلی نیز برای خوشه چینی از خرمن دانش و اطلاعات بسوی او می شتافتند . ایشان در اوایل اشعار پراکنده  می سرود و به دلیل بیسوادی کسی آنها را یادداشت نمی کرد بعدها عارف نامی و عاشقی به نام « ملا محمد یزدی » که او را « آقا» می گفتند و اهل یزد بود ودر آنجا به تحصیل و تدریس علوم دینی مشغول بود و برای ادامه تحصیلات به قم مراجعت می نموده است شبی را در بادرود میهمان ملامخلص می شود و ملا محمد یزدی در آن شب « مراد و مرشد » خود را می یابدو مدتی در مصاحبت او می گذراند و با عقاید و افکار ملا مخلص آشنا می شودوترک ادامه تحصیل در قم می کند و تحصیل علوم دینی را رها می کند ودر خدمت ملا مخلص می ماند و نذر می کند که اشعار و سروده های ملا مخلص را بنویسد و بصورت کتابی جمع آوری نماید و پس از فوت وصیت می کند که او را در نزد مقبره ملا مخلص دفن نمایند که هم اکنون در جوارملا مخلص در بادرود مدفون شده است.
ملا مخلص در بعضی از سروده های خود نام کاتب را می برد و از خداوند متعال خواهان آن است که او را سلامت دارد:

 


                     امید کاتب ای خدا نما ، زلطف خود روا 


                                                به داد مخلص حزین برس تو از ره وفا

 
و ملا مخلص در پایان عمر،کار کشاورزی را رها می کند و فقط اشعاری در مدح ائمه می سراید :

 

                     مــا را بــه جز مــدح علی نیست شعاری 


                                       تاهست به تن ، جان نزنم دست به کاری 


                     ای شــاه نجـف، ســّر خدا، حضــرت باری 


                                      دارم بــــه تــــو امیـــــد، کــه تنــها نگذاری


ملا مخلص در سن 75 سالگی در اوائل ماه صفر سال 1۳37 قمری(96 سال پیش) پس از بازگشت از سفر مشهد مقدس به دلیل بیماری «وبا» جان به جان آفرین تسلیم کرد ودر آرمستان بادرود بخاک سپرده شد