بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

بادرود-پایتخت تاریخی فلات مرکزی

بادرود- چهارمین مهد گردشگری مذهبی ایران

مرگ گونه نادر کاراکال در بادرود

مرگ فجیع کاراکال در بادرود

   
 
 یک قلاده کاراکال در نزدیکی چاه آبی از توابع بادرود ، مورد حمله چوپانان محلی و سگ های گله قرار گرفت و در حالی که به بالای درخت پناه برده بود، از پای درآمده و توسط سگ های گله کشته شد. این در حالی است که تمام این مراحل توسط چوپان ها هدایت و فیلم برداری شد.


     عبدالعظیم شکاری مسئول انجمن حافظان محیط زیست بخش بادرود با اعلام این مطلب گفت : در روز شنبه ساعت 3 بعد از ظهر یک قلاده کاراکال  که قصد نزدیک شدن به یک گله گوسفند در نزدیکی چاه جهان شاه در روستای ده آباد از توابع بادرود را داشته که توسط سگ های گله و چوپانان محاصره شده و برای نجات جان خود به بالای درخت گز  رفته و بعد از تنگ شدن حلقه محاصره توسط سگ ها و چوپانان، به نیت فرار  خود را از بالا به پایین پرت کرده که با هدایت چوپان ها توسط سگ ها زخمی و سپس کشته می شود و کلیه این مراحل توسط یکی از چوپانان با یک گوشی تلفن همراه  فیلمبرداری شده و بعد از اینکه خبر در سطح منطقه  پخش گردید ، این فیلم توسط عباس صولتیان، مدیرعامل انجمن حافظان محیط زیست بادرود ، ضبط و جهت پاسخگویی برای مسئولان محیط زیست کشور ارسال شده است.

    شکاری با اشاره به بخشی از پرسشهای فعالان محلی محیط زیست از مدیران سازمان محیط زیست و مسئولان استانی این سازمان گفت: بادرود به عنوان زیستگاه گربه سانان بیابان مرکزی ایران که دارای انواع گربه سان از قبیل کاراکال ،گربه وحشی ، یوز آسیایی ، گرگ ، کفتار و ... بوده و با توجه به پیگیری مسئول انجمن حافظان محیط زیست بادرود و شورای شهر بادرود در رابطه با منطقه حفاظت شده تاکنون اقدام اساسی صورت نگرفته است و آیا وقت آن نرسیده است که منطقه را حفاظت شده اعلام کنیم تا مرهمی برای این دوستدارن محیط زیست  باشد؟  

 

    وی ادامه داد: آیا موقع آن نشده که به جای برگزاری انواع سمینار و جشنواره در رابطه با حیات وحش در شهر تهران و مراکز استانها، با برگزاری کلاس های آموزشی، توجیهی به جوامع بومی محلی، آن ها را آموزش داده تا دیگر حوادث اینچنینی را شاهد نبوده و مقداری از سرانه های زیست محیطی را برای این مناطق محروم هزینه کنیم تا بتوانیم با فرهنگ سازی این حق زندگی را برای حیات وحش ایران ادا کنیم؟

    مسئول انجمن حافظان محیط زیست بادرود با اشاره به فعالیتهای این سازمان مردم نهاد در مسیر آگاهی بخشی و فرهنگسازی گفت: برگزاری انواع همایش ها و سمینارهای عملی زیست محیطی که تعداد آن در طول  دوسال گذشته به دهها مورد رسیده از جمله برگزاری انواع همایش های کویرنوردی و بیابان نوردی در کویر بادرود که با شعار حمایت از گربه سانان صورت گرفته بخشی از اقدامات ما بوده که البته   تاکنون با  هیچ  حمایتی از طرف ارگان های مربوطه هم روبرو نبوده است و این انجمن بارها خطر انقراض این گربه سانان کمیاب و در معرض انقراض ( یوز ایرانی ، کاراکال ، گربه شنی و ... ) را در وبلاگ خود  یادآوری کرده ولی متاسفانه  پاسخی دریافت نشده است.

    شکاری همچنین خواستار حمایت جدی دولت از اقدامات فرهنگی و توانمندسازی جوامع محلی به منظور شناخت ارزشهای محیط زیست منطقه شد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد